Angol nyelvi fejlesztés

Az óráimat a nyelvi coaching módszerével tartom. Fő célom, hogy egy barátságos környezetben tudj minél kevesebb idő alatt minél gyorsabban fejlődni. Kifejezetten neked ajánlom az óráimat, ha most még bátortalan vagy, vagy eddig csak halogattad az angoltanulást. 

Az óráimon a magyar nyelv használatát minimálisra csökkentjük, csak végszükség esetén használjuk. Így azt veszed majd észre, hogy akár újrakezdőként is végigbeszélgettünk 60 percet és elröppent az idő. A nyelvtant nem fogjuk túlhangsúlyozni, nem vizsgáztatlak és értékellek feleslegesen. A pozitív megerősítés elvével foglak ösztönözni. A célom, hogy bátorságot és önbizalmat szerezz, megkedveld ezt a csodálatos nyelvet, és az órákon kívül is magabiztosan használd, ha külföldre utazol vagy egy levelet kell megírnod. 

Ezzel a szemlélettel segítelek a kezdőtől a középhaladó szintig, vagy feljebb is, ha van nyelvvizsgád, de lassan elkopik a tudásod. Amilyen módszerrel megtanultam már három idegen nyelven magas szinten, úgy segítelek téged is abban, hogy elérd a céljaidat. 

 

Keress bátran!